Saturday, March 31, 2012

Κυτταριτιδα...Είναι θέμα ομορφίας ??


Η κυτταριτιδα έχει πάρει μορφή επιδημίας για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Όλες προσπαθούμε να βρουν τον σωστό τρόπο να την καταπολεμήσουμε … Υπάρχει ένας πόλεμος , και είναι επάνω στο σώμα μας. Συμφωνώ ότι η υγεία είναι όμορφη και ότι η ομορφιά είναι σημάδι υγείας. Δηλαδή, η κυτταριτιδα, η ακμή και τα εκζέματα είναι εμφανείς διαταραχές στην υγεία μας.




/* E-kyttaritida CTR 336X280 color */
google_ad_slot = "3873061331";
google_ad_width = 336;
google_ad_height = 280;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">



Η κυτταριτιδα ανήκει στις μόνιμες δύσκολες περιπτώσεις υγείας και ομορφιάς. Δημιουργείται σχετικά εύκολα, σε μικρή ηλικία, από κληρονομικούς και διατροφικούς παράγοντες και στην προσπάθεια μας να την εξαφανίσουμε, ταλαιπωρούμαστε για πολλά χρόνια. Όλες μας παλεύουμε για να είμαστε αρεστές και ποθητές στο αντίθετο φύλο. Οπότε ασθένειες όπως η κυτταριτιδα περιορίζουν την γυναικεία ομορφιά και μειώνουν την "ελευθερία" μας.


 


Θέλετε μία φυσική λύση στο πρόβλημα την κυτταριτιδας? Θέλετε έναν αποτελεσματικό τρόπο απομάκρυνσης? Τότε ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ !


 


Η ομορφιά είναι υγεία. Η υγεία είναι σωστή διατροφή. Οπότε η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας βασίζεται στη σωστή  ισσοροπημενή και στοχευμένη διατροφή.




Θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας η κυτταριτιδα να θεωρείται πρόβλημα ομορφιάς ?


Πιστεύετε ότι η σωστή, ισσοροπημένη και στοχευμένη διατροφή βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ?


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.