Saturday, March 31, 2012

Κυτταριτιδα και θεραπείες

Κυτταριτιδα και Λιποδιαλυση


Ίσως να έχετε παρατηρήσει τις διαφημίσεις, να το ακούσατε στο ραδιόφωνο ή να σας το είπε κάποιος φίλος. Η λιποδιαλυση φαίνεται σταδιακά να αποτελεί τη νεότερη εναλλακτική λύση αντί για




/* E-kyttaritida CTR 160X600 color */
google_ad_slot = "2596811354";
google_ad_width = 160;
google_ad_height = 600;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">




λιποαναρρόφηση για την κυτταριτιδα. Σε αντίθεση με την λιποαναρροφηση που εξαλείφει κιλά λίπους, η λιποδιαλυση είναι μια προσέγγιση του περιγράμματος του σώματος που χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει ίντσες. Αυτό είναι μια φανταστική λύση για τις γυναίκες που επιθυμούν να αφαιρέσουν τις επιμονές ίντσες από την περίσσεια λίπους, ωστόσο είναι εξίσου αποτελεσματικό για να αντιμετωπίσετε την κυτταριτιδα? Πριν αποφασίσετε να πληρώσετε πολλά χρήματα για τη λιποδιάλυση, συνεχίστε να διαβάζετε και να βρείτε τον λόγο γιατί μπορεί να γίνει η θεραπεία για την κυτταριτιδα που οι περισσότεροι άνθρωποι ανυπομονούν να βρεθεί.


 




Τι ακριβώς είναι η λιποδιάλυση ?


Η λιποδιαλυση είναι μια μη επεμβατική αισθητική θεραπεία που περιλαμβάνει μια σειρά ενέσεων, προκειμένου να εξαλείψει τις μικρές περιοχές του υπερβολικού λίπους και τα σημεία με κυτταριτιδα. Η πεποίθηση ότι η λιποδιαλυση μοιάζει με τη μεσοθεραπεία συνήθως προκαλεί τους ανθρώπους να μπερδεύουν την μια με την άλλη.


 




Πώς ακριβώς λειτουργεί η λιποδιαλυση για την κυτταριτιδα ?


Η λιποδιαλυση αποτελείται από ανώδυνες ενέσεις στα στρώματα του περισσευούμενου λίπους και του συνδετικού ιστού.


 





/* e-kyttaritida 160x600 (2) */
google_ad_slot = "1242791871";
google_ad_width = 160;
google_ad_height = 600;
//-->

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">




Το φάρμακο που χορηγείται με ένεση στο δέρμα φτιάχνεται από φωσφατιδυλοχολίνη η οποία βασίζεται στη σόγια και στο δεοξυχολικό που δημιουργείται στο πεπτικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος. Επίσης, αναφέρεται ως PCDC. Αυτό το φάρμακο δρα σε συνεργασία με τη δομή του ανθρώπινου σώματος στην εξάλειψη του περισσευούμενου λίπους και ενάντια στην κυτταριτιδα, ώστε να αποβληθούν από τον οργανισμό. Η ένεση είναι αρκετά ανώδυνη και δεν χρειάζεται αναισθησία. Οι ασθενείς μπορούν να δουν εύκολα τα πρώτα αποτελέσματα και την κυτταριτιδα τους να μειώνετε εντός τριών εβδομάδων από την έναρξη της θεραπείας. Ένας ορισμένος αριθμός θεραπειών είναι επίσης απαραίτητος για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


 




Η λιποδιαλυση εναντίον της μεσοθεραπειας


Σε σύγκριση με την μεσοθεραπεια η οποία αντιμετωπίζει το υπερβολικό λίπος μόνο κάτω από το δέρμα, η λιποδιαλυση θα χρειαστεί ενέσεις βαθύτερα μέσα στο δέρμα για να καταπολεμήσει την κυτταριτιδα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην μεσοθεραπεια και στη λιποδιαλυση είναι επίσης διαφορετικά. Όπως δηλώθηκε παραπάνω η λιποδιαλυση αντιμετωπίζει το υπερβολικό λίπος και την κυτταριτιδα μέσω του PCDC, ενώ η μεσοθεραπεια απαιτεί ένα συγκεκριμένο σκεύασμα φτιαγμένο κατά παραγγελία που θα συμπεριλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Και οι δύο θεραπείες λειτουργούν έτσι ώστε να καεί το περιττό λίπος και η κυτταριτιδα κάτω από το δέρμα ώστε να μπορεί να αποβληθεί από το σώμα.


 



Λιποδιαλυση : Είναι αποτελεσματική για την κυτταριτιδα ?


Στην προσπάθεια να καταλάβουμε ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την κυτταριτιδα, ας υπενθυμίσουμε το τι είναι η κυτταριτιδα.

Η κυτταριτιδα είναι επιφανειακό λίπος, και αυτό το παραπανίσιο λίπος τοποθετείται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα. Αυτό το σημείο είναι η τελευταία στρώση δέρματος που θα επηρεαστεί από την άσκηση ή δίαιτα. Είναι το κλειδί στην ερώτηση γιατί ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά ασκήστε ή κάνετε δίαιτα, απλά δεν μπορείτε να εξαλείψετε την κυτταριτιδα. Η πιο αποτελεσματική χειρουργική λύση για την κυτταριτιδα θα ήταν σίγουρα μια θεραπεία όπως η μεσοθεραπεία που επικεντρώνεται σε αυτό το επιφανειακό λίπος. Η λιποδιαλυση είναι ένα άριστο υποκατάστατο για την απώλεια ιντσών από το περισσευούμενο λίπος , όχι όμως μία αποτελεσματική διαδικασία στη μείωση της κυτταριτιδα ς καθώς λειτουργεί με τα βαθύτερα στρώματα λίπους , κάτι που δεν είναι η κυτταριτιδα.


 


Οι κίνδυνοι που υπάρχουν στη λιποδιάλυση


Οι κίνδυνοι από τη λιποδιαλυση είναι λίγοι. Περιλαμβάνουν παρενέργειες όπως ελαφρούς μώλωπες, οίδημα ή αλλεργική αντίδραση. Λόγω του γεγονότος ότι οι διαφορετικοί γιατροί εργάζονται με διαφορετικά συστατικά είναι απαραίτητο να ρωτήσετε τι ακριβώς είναι μέσα από την ένεση. Μην ξεχνάτε ότι η λιποδιαλυση δεν είναι εγκεκριμένη από την FDA και δεν έχει μελετηθεί αρκετά για να δούμε αν έχει μόνιμα αποτελέσματα ή για το εάν τα φάρμακα κυκλοφορούν μέσα στον οργανισμό και πώς ακριβώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα όργανα του σώματος και την κυτταριτιδα.


 


Λιποδιαλυση και χρεώσεις


Οι χρεώσεις για τη λιποδιαλυση τείνουν να είναι υψηλές και μπορεί να κυμαίνονται από 375 € έως 1.500 €. Ο προσωπικός σας γιατρός θα καταλήξει σε μια θεραπευτική στρατηγική για την κυτταριτιδα σας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, σύμφωνα με τη θεραπεία σας. Ένα παράδειγμα είναι, οι ασθενείς που αφαιρούν μικρά τμήματα λίπους, όπως ένα διπλό πιγούνι χρεώνονται πολύ λιγότερο από την αφαίρεση τμημάτων λίπους στους γλουτούς. Συνήθως έξι έως οκτώ θεραπείες προτείνονται για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα, έτσι προσπαθήστε να θυμάστε ότι οι δαπάνες θα αθροίζονται.


 


Αξίζει το κόστος η λιποδιαλυση ?


Αυτό εξαρτάτε από το τελικό αποτέλεσμα που ζητάτε. Εάν επιθυμείτε να χάσετε εκατοστά από το περισσευούμενο λίπος που είναι δύσκολο να διώξετε με τη διατροφή ή την άσκηση, τότε η λιποδιαλυση είναι ιδανική για εσας. Από την άλλη πλευρά, αν πιστεύετε ότι είναι πιθανό να κάνατε σχεδόν τα πάντα για να απαλλαχτείτε από την κυτταριτιδα σας καλύτερα να το επανεξετάσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να αφήστε την λιποδιαλυση και να πάτε κατευθείαν στην μεσοθεραπεια που αντιμετωπίζει τις προσκρούσεις και τα κομμάτια κάτω από το δέρμα, ή ό, τι εμείς οι γυναίκες ονομάζουμε κυτταριτιδα.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.